Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Cine suntem?

Suntem o mână de oameni, îndrăgostiți iremediabil de scris care și-au propus să aducă o nouă abordare în nișa de Content Writing din România.

De când facem asta?

Avem în echipă oameni care au reușit să trăiască din scris pe cont propriu de mai bine de 5 ani de zile, tocmai de aceea susținem foarte asumat că livrăm texte realizate cu pasiune ce transmit emoție.

Ce rol are conținutul online?

Conținutul de calitate a rămas în continuare o cale ușoară de a te poziționa ca un expert în ochii și mintea audienței tale. În acest fel, vei fi prima afacere la care ei se vor gândi atunci când vor avea nevoie de un anumit produs sau vor întâmpina o problemă anume.

Ce principii stau la baza firmei?

DriveProfit a fost fondată pe baza a două principii care vrem să fie ca doi stâlpi de rezistență ai acestei agenții, și anume:

Crearea unei relații calde și prietenoase între noi și clienții noștrii

 
Acest lucru înseamnă mai concret că ne privim clienții ca pe niște prieteni, iar prietenii nu-și ghidează relația după un contract.
 
Suntem de părere că un bussines ar trebui ca în 2022 să adopte o atitudine mai empatică, mai ales că vremurile pe care le trăim sunt mult mai provocatoare pentru orice fel de antreprenor.
 
Tocmai de aceea, am ales să adoptăm acest mod de gândire, care credem noi, ne va aduce rezultate mult mai bune pe termen lung decât orice fel de strategie care urmărește rezultate imediate.
 

Legarea de parteneriate de lungă durată

 
Doar în felul acesta putem să oferim celor care apelează la noi cele mai bune soluții.
 
Lucrurile bune și de calitate necesită timp, iar o strategie de conținut trebuie privită ca pe mersul la sală. Ea îți va aduce avantajele maxime abia peste ceva timp de la implementare.
 
Dacă vrei să vezi cum este să te numeri printre unul dintre prietenii noștrii atunci apasă pe link-ul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

Am depășit deja turnul Eifel – vezi cum ne poți ajuta

Cât am scris până acum?

Până în momentul de față echipa noastră a reușit să scrie peste aproximativ 1000 de articole, ceea ce ar însemna 1500 de pagini A4 în total.
Dacă am pune aceste pagini cap la cap, și am înălța o coloană ce ar porni de la pământ, ea ar ajunge pâna la 435 de metri, ceea ce este cu mult peste turnul Eiffel care are o înălțime de 300 de metri.

Ce vrem să facem?

Cu ajutorul tău putem să depășim bariera de 435 de metri și să ne apropiem de faimosul zgârie-nor Burj Khalifa din Dubai ce are înălțimea de 835 de metri.

Beneficiaza de un audit GRATUIT al site-ului tau!

Contacteaza-ne