Servicii

Ce servicii oferim?

 1. Content Writing

Scriem pentru tine următoarele tipuri de texte:

 • Articole – am scris până acum despre cele mai diverse subiecte, de la agricultură, la construcții sau întâmplări istorice.

Asta înseamnă că orice proiect pe care îl ai va fi tratat cu profesionalism, și asta pentru că suntem o echipă care deja și-a format o experiență îndelungată.

 • Comunicate de presă – Informațiile pe care vrei ca tu sau brandul tău să le transmită vor fi clare, concise și vor fi distribuite pe o serie de site-uri care sunt specializate în domeniul dorit.
 • Descrieri de produsecând un produs are o descriere bogată unde caracteristicile sale sunt prezentate sub forma unor beneficii, cu atât mai multe persoane vor avea încredere în acesta.

 O descriere bună face ca un produs să pară și mai bun în ochii prospectului, iar șansele ca acesta să fie cumpărat vor crește.

 • Postări Social MediaPostările de social media trebuie gândite într-un mod puțin mai diferit față de un articol de blog, spre exemplu. Ele atrag, educă, informează, amuză, țin aproape, fidelizează și convertesc.

 Atenția oamenilor pe social media este asaltată zilnic de zeci de mii de companii, tocmai de aceea aceste postări trebuie să stârnească interesul, adică să aducă  informații fascinante și să fie ușor de reținut.

Echipa noastră nu doar că îți va livra materiale de calitate, dar îți va face și un program de acțiune pentru aceste postări.

 • Rescriere/Editare/Corectare de texteFie că ai scris chiar tu un text pentru brandul tău, dar vrei să aibă un aspect mai profesional, ori poate vrei să descoperi o nouă abordare, noi te putem ajuta și cu astfel de servicii.

Contacteaza-ne

     2. Servicii de SEO

Putem face pentru tine următoarele lucruri ce țin de SEO:

 • Optimizarea textelorUn articol bun, cu un conținut interesant, dar care nu este optimizat din punct de vedere SEO nu-și va atinge potențialul său maxim.

Orice text optimizat pe un anumit cuvânt cheie îți poate aduce trafic din Google.

 • Plasare de advertoriale – advertorialele/articolele natives fac parte din strategia de SEO off-page și sunt extrem de populare deoarece aduc rezultate bune. Ajută la SEO și aduc trafic/expunere a business-ului.

Chiar și cele mai mari agenții de marketing lucrează cu advertoriale deoarece sunt calea cea mai eficientă și sigură de a crește autoritatea în Google a unui site și de a-i aduce trafic nou.

 

   3. Copywriting

Dacă ai nevoie de texte persuasive în online, noi suntem soluția:

 • Reclame de Facebook – Suntem cu toții pe Facebook, dar câți ne promovăm eficient aici? Cu ajutorul reclamelor de Facebook poți ajunge la clientul ideal.

Facebook Ads sunt o modalitate rapidă și eficientă de a ajunge la potențialii tăi clienți, de a le atrage atenția și de a-i converti în clienți, poate chiar clienți FIDELI brandului tău.

 • Emailuri de informare/vânzare – Poate nu crezi în newslettere, dar crezi în cifrele pe care ți le aduc? Doar încearcă emailurile bine scrise și vei observa cum oamenii vor reacționa.

Emailurile încă funcționează dacă sunt scrise corect și eficient, relevant pentru publicul tău.

 • Pagini de vânzare/Landing page-uri – Paginile de vânzare au scopul deja menționat: vânzarea, conversia și te pot ajuta să îți crești încasările. Dacă nu ai o astfel de pagină bine scrisă, eforturile tale se pot dovedi inutile.

Landing page-ul este pagina pe care “aterizează” cei mai mulți dintre potențialii tăi clienți în căutarea mai multor informații despre tine, ce faci și cum îi poți ajuta.

 • Funneluri – Cu ajutorul unei secvențe de emailuri bine redactate poți să convertești o mare parte din cititorii/abonații tăi.

Am auzit cu toții de persoane care au vândut servicii sau produse de zeci de mii de euro prin intermediul unui funnel bine pus la punct. De ce nu ai face-o și TU?

 

Ce înseamnă asta?

Înseamnă că acesta nu va fi cunoscut de foarte multe persoane, iar astfel se vor  irosi idei bune care ți-ar fi putut aduce o notorietate și mai mare.

Noi vom ține cont de sugestiile tale, dar în același timp vom implementa o serie de reguli de SEO tocmai pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple.

 • Campanii de backlinkingVom scrie pentru tine advertoriale care vor atrage pe site-ul tău un trafic și mai mare decât de obicei. Noi ne vom ocupa de absolut tot fără ca tu să miști un deget.

Vom căuta site-urile potrivite, vom stabili termenii de colaborare și ne vom ocupa chiar și de procesul de facturare.

Site-ul tău se va bucura de un trafic ce va crește constant și astfel povestea ta va ajunge la tot mai mulți oameni.

Contacteaza-ne
BONUS

Pentru fiecare text livrat de noi vei beneficia de:

 • O rescriere gratuită în cazul în care nu ești mulțumit de rezultatul final.
 • O sesiune de modificări complet Gratuită.

În acest fel tu trebuie să-ți concentrezi atenția doar asupra afacerii tale, iar noi ne vom ocupa de imaginea ei în mediul online.

Contacteaza-ne